Velkommen til foss-michelsen.dk

Efter lederstillinger i en stor it-virksomhed senest som direktør og 20 år som partner i en stor management-konsulent-virksomhed har jeg siden 2001 haft bestyrelsesarbejde som min profession.Ved siden af mit bestyrelsesarbejde arbejder jeg også som mentor og som medlem af advisory boards primært i iværksættervirksomheder.

Efter lederstillinger i en stor it-virksomhed senest som direktør og 20 år som partner i en stor management-konsulent-virksomhed har jeg siden 2001 haft bestyrelsesarbejde som min profession.Ved siden af mit bestyrelsesarbejde arbejder jeg også som mentor og som medlem af advisory boards primært i iværksættervirksomheder.

Mine spidskompetencer er

  • Evaluering og effektivisering af bestyrelsesarbejde
  • Udarbejdelse og implementering af forretningsstrategi
  • Etablering af bonusordning for nøglemedarbejdere for bedre at realisere virksomhedens strategiske mål
  • Økonomisk styring
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.